Schaktarbeten Malmö

Schaktarbete i Malmöområdet

När det är dags att få ett schaktarbete utfört i och omkring Malmö är Malmö Mark & Miljö ditt självklara val. Vi har många års samlad erfarenhet av alla typer av schaktarbete. Vi vet därför att ett välgjort markarbete är alltid en god investering. Det är nästan alltid en god idé att ta in professionell hjälp när det är dags för schaktning då det oftast innebär hantering av tyngre maskiner och det krävs specifik kunskap om just markarbeten. Det är också en hel del krav som man måste känna till och kunna uppfylla.

Vad innebär schaktning

Vid schaktarbete förbereder man marken inför en byggnation. Det handlar typiskt om att gräva ut och skapa rum för grund och VA-ledningar och andra installationer. Men det absolut viktigaste med schaktning är att se till så att man får en plan och fast yta att bygga på. Ett väl utfört schaktarbete ser till så att marken kommer att tåla belastningen av byggnaden och minimerar risken för framtida problem. Det handlar alltså om att få till en bra grund för grunden.

Pris för schaktarbete

Det går så klart inte att lätt svara på den frågan då varje projekt är unikt. Vi vet av erfarenhet och får ständigt höra från våra kunder att att våra priser är väldigt konkurrenskraftiga. Kontakta oss på telefon eller fyll i formuläret nedan så är vi övertygade om att vi kommer kunna erbjuda dig rätt tjänst till rätt pris. Det är givetvis inte bindande på något sätt och helt förutsättningslöst.

Bild på schaktarbete i Malmö

Få en gratis offert

Fyll i formuläret och få en offert

Gratis offert
Gratis offert