Anläggningsarbeten/Landscaping Malmö

Anläggningsarbeten och landscaping i Malmöområdet

Ska du anlägga en ny trädgård, bygga en pool eller är det dags att dränera kring huset? Vi på Malmö Mark & Miljö utför alla typer av anläggningsarbeten och har kunskapen och förmågan att göra det på rätt sätt. Vi tar oss an både små och stora projekt, både till företag och till privatpersoner. Du väljer själv hur mycket du vill göra själv och hur stor del vi ska ta hand om.

Trädgårdsanläggning/Landscaping

Ska man anlägga en trädgård är det mycket att tänka på. En bra början är att tänka ut hur mycket tid och lust man kommer att ha för skötsel. Stor gräsyta och mycket plantor är förstås väldigt vackert, men det kommer också kräva mycket tid att sköta. Då kan det vara en bra idé att blanda in andra element som gör vardagen lättare. Vi hjälper dig gärna med planering av din nya trädgård och vi har gott om bra idéer om hur man kan få till en bra, snygg och lagom lättskött trädgård. När jobbet sedan är färdigt erbjuder vi ju också trädgårdsskötsel så du kan vara säker på att du alltid har en fin och välskött trädgård.

Vad kostar anläggningsarbeten/landscaping

Alla projekt är unika och kommer med sina egna speciella egenheter och utmaningar. Det är därför svårt att säga något generellt om priset. Vi uppmanar dig därför att ta kontakt med oss, på telefon eller via formuläret nedan, så kan vi gå igenom hur just ditt projekt ser ut och vad konkret just du behöver hjälp med, så kan vi därefter ge dig ett bra svar på priset. Det är givetvis gratis och inte bindande på något sätt.

Ett av våra utförda anläggningsarbeten i Malmö

Få en gratis offert

Fyll i formuläret och få en offert

Gratis offert
Gratis offert