Trädfällning Malmö

Trädfällning i Malmöområdet

Vi är experter på de flesta typer av trädfällning och motorsågsarbeten. Om du inte själv är van vid att fälla träd så rekommenderar vi starkt att du tar hjälp av ett proffs. Annars är risken stor för både olyckor och materiella skador. Här är det alltså inte läge att vara dumsnål. Det kan se lätt ut när det genomförs men det handlar om enorma krafter och maskiner som kan göra stor skada. Vi på Malmö Mark & Miljö har tagit hand om många trädfällningar. Vi har både utrustningen och erfarenheten för att kunna genomföra en smidig och säker trädfällning.

Vad innebär trädfällning

Det är väldigt viktigt att ett träd fälls på rätt sätt, speciellt när det finns byggnader eller andra saker i trädets närhet som kan komma till skada. En väl genomtänkt fällning gör också så att efterarbetet blir så mycket smidigare. En bra idé är också att kombinera trädfällningen med stubbfräsning. Man blir på så sätt av med hela problemet. Om så önskas kan vi även hjälpa till med att röja sly och ta bort buskar.

Pris

Priset på en trädfällning varierar mycket beroende på exakt vad som skall göras, storlek på träd och vilken utrustning som behövs. Det bästa sättet av få en rättvis prisbild är att kontakta oss på telefon eller att fylla i formuläret nedan med så utförlig beskrivning som möjligt. Kom ihåg att trädfällning ger rätt till skattereduktion via RUT-avdraget så det behöver inte alls bli speciellt dyrt.

Få en gratis offert

Fyll i formuläret och få en offert

Gratis offert
Gratis offert