Trädgårdsskötsel Malmö

Trädgårdsskötsel i Malmöområdet

Trädgårdsskötsel är något som är väldigt viktigt för alla som har en trädgård. Vissa tycker det är kul och sköter hela biten själv, många gör mycket själva och behöver bara hjälp med vissa utvalda delar, och andra vill helst ha hjälp med allt. Alla är välkomna till Malmö Mark & Miljö! Vi kan hjälpa till med allt från en enstaka ogräsrensning till att ta hand om hela din trädgård och se till så att den alltid är i topptrim.

Vilka tjänster utför vi?

Vi utför i princip allt som har med trädgårdsskötsel att göra både till privatpersoner och företag. Om du hör av dig till oss med din utmaning så är vi övertygade om att vi kommer att kunna erbjuda dig en lösning till rätt pris.
Exempel på tjänster vi erbjuder:

  • Gräsklippning
  • Ogräsrensning
  • Beskärning av träd och buskar
  • Höst- och vårstädning
  • Trädfällning och stubbfräsning (Läs mer här).

Gör inte misstaget att vänta för länge med underhållet av din trädgård, då är risken att det senare blir både jobbigare och dyrare att åtgärda.

Pris för trädgårdsskötsel

Priset skiljer sig mycket beroende på vad det är som ska göras. Om det handlar om mindre projekt så går det ibland att få en prisestimering direkt på telefon, annars kommer vi gärna ut och tittar så vi kan ge dig en rättvis prisbild. Det viktigaste är att du tar första steget och hör av dig så löser vi resten! Kom ihåg att nästan all trädgårdsskötsel är berättigad till RUT-avdrag så det blir oftast inte speciellt dyrt i slutändan.

Få en gratis offert

Fyll i formuläret och få en offert

Gratis offert
Gratis offert