Stängsel och murar Malmö

Bygga mur eller stängsel i Malmö

Behöver du hjälp med att bygga mur eller sätta upp stängsel i Malmöområdet? Vi på Malmö Mark & Miljö hjälper dig! Våra erfarna murare ser till så att det blir gjort enligt konstens alla regler. Oavsett om det handlar om stödmur eller vanlig stenmur så ser vi alltid till så att resultatet blir perfekt. Vet du inte exakt vad det är du behöver? Hör gärna av dig till oss så bistår vi mer än gärna med tipps och goda idéer om hur just din mur kan göras på bästa sätt.

Skräddarsydda helhetslösningar

Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar som passa just dig. Oavsett om muren ska byggas av murblock, granit eller lättbetong så ser vi till att det blir precis så som du vill ha det. Om du sedan väljer att kombinera murbygget med våra andra tjänster, såsom anläggning eller stenläggning, så kan vi ta ett helhetsgrepp på hela ditt projekt. Givetvis går det också bra att anlita oss även om du föredrar att göra en större del själv. Du väljer själv precis vad du behöver hjälp med.

Vad kostar det att bygga mur eller stängsel?

Inget projekt är det andra likt så priset varierar ju såklart också. Men om du fyller i formuläret nedan eller hör av dig till oss på telefon och beskriver ditt projekt så kan vi ta fram en offert till dig. Det är givetvis inte bindande på något sätt och helt förutsättningslöst.

Få en gratis offert

Fyll i formuläret och få en offert

Gratis offert
Gratis offert