Stenläggning och plattsättning Malmö

Stenläggning och plattsättning i Malmöområdet

Behöver du hjälp med plattsättning i och omkring Malmö? Tveka inte att höra av dig till oss på Malmö Mark & Miljö. Vi har lång erfarenhet av stenläggning och plattsättning i alla dess former och vi ser alltid till så att våra kunder blir nöjda. Vi har under de senaste åren sett en stor efterfrågan på stenläggning och vi kan verkligen förstå varför. Oavsett om det handlar om en garageuppfart, uteplats eller andra typer av projekt så ger det alltid ett snyggt och stilrent uttryck. Att det sedan också är väldigt praktiskt med sten är ju såklart också ett stort plus.

Vad innebär plattsättning/stenläggning

Först och främst handlar det om att välja ut vilken typ av plattor eller marksten som ska sättas. Därefter är det, som alltid, viktigt att göra ett bra grundarbete. Det är aldrig en bra idé att lägga plattorna direkt på befintlig mark utan det är att rekommendera att först lägga ut ett ordentligt bärlager enligt konstens alla regler. Det är oftast på den punkten man hittar brister på när oerfarna personer ger sig i kast med plattsättning. För att få till ett bra jobb som ser lika bra ut år ut och år in kan det vara en bra idé att anlita ett proffs.

Pris för stenläggning

Priset för plattsättning varierar mycket beroende på en rad olika faktorer. Hur stor är ytan? Vilken typ av sten ska läggas? Hur ser markförhållanden ut? Är det gammalt som ska bytas eller är det nysättning? För att få en bra prisbild av just ditt projekt är det lättast att ringa oss direkt eller fylla i formuläret nedan så ser vi till så att du får en offert som gäller för dina förhållanden. Givetvis är det helt förutsättningslöst, så hör av dig redan idag!

Plattsättning i Malmö

Få en gratis offert

Fyll i formuläret och få en offert

Gratis offert
Gratis offert